Singapore
Nederland
Deutschland
The Philippines

Nederland

English version

Wervingsbureau voor binnenvaart bemanning


Cuneus Netherlands bemiddelt al vele jaren tussen rederijen/scheepseigenaren en de Cuneus bedrijven in het buitenland die bemanningsleden uitzenden en detacheren. Door het internationale netwerk kan Cuneus Netherlands de juiste man op de juiste plaats adviseren.
Als onderdeel van de Cuneus groep kunnen wij garanderen dat er bij de keuze van personeel zorgvuldige selectie wordt toegepast. Uw wensen en de meerjarige ervaring van Cuneus specialisten ter plaatse zorgen voor de beste match tussen uw schip en de bemanning. In de selectieprocedure wordt speciaal op de volgende punten gelet: Opleiding, Training, Ervaring en Karakter.

Binnenvaart bemanning


Cuneus Netherlands kan bemiddelen voor bemanning uit Polen, de Filipijnen, Kroatiƫ en Myanmar. We hebben het complete scala van alle functies in onze database. Alle Cuneus bemanningsleden zijn goed geschoold, getraind en voorbereid voor hun werk.

Administratie en voorbereiding


Wij controleren altijd de geldigheid van documenten en certificaten van onze bemanning op juistheid en geldigheid voordat ze bij u aan boord gaan. Cuneus Netherlands houdt zich dagelijks op de hoogte van wijzigingen in regels en voorschriften en wij zorgen ervoor dat Cuneus bemanning alle vereiste trainingen op tijd volgen. Onze administratieve systemen maken het mogelijk dat u bij elke verzoek onmiddellijk alle vereiste documentatie over uw Cuneus-crew kunt produceren.

Logistiek en aflossen


Vliegreizen en vervoer hoort bij aflossen. Tussen schip en luchthaven of woonplaats van het bemanningslid. Cuneus Netherlands werkt samen met gerenommeerde reisbureaus, taxibedrijven, hotels en busondernemingen. Daardoor kan Cuneus Netherlands het aflossen goed en tegen lage kosten verzorgen.

.

Contact details

Cuneus Netherlands
Bohrweg 1
3208 KP Spijkenisse

E-mail: info-nl@cuneuscrew.eu
Telefoon: 0181-712314